Op Pierre Verschuere kunt u bouwen

PIERRE VERSCHUERE uit Harelbeke, bij Kortrijk, is uw vertrouwde verdeler van alle stukadoorsmaterialen en bouwspecialiteiten, van gipskartonplaten tot isolatieproducten, Mortex, van machines PFT tot sierpleisters en metselmortel in silo. Verder verdelen wij ook Dassy werkkledij.

 

Pierre Verschuere is één van de weinige gespecialiseerde handelszaken in België die het volledige gamma producten, technieken en diensten bieden voor de stukadoor, de gevelbepleisteraar en de droogbouwer. Door ons te focussen op pure business to business in de nichemarkt van de “afbouw”, zal elke vakman, maar ook elke architect of projectverantwoordelijke, bij ons snel en gemakkelijk de juiste informatie en het juiste product vinden.

 

Wij beschikken over een modern wagenpark voor het uitleveren van pallets en silo. Al onze vrachtwagens zijn uitgerust met moderne kranen, inclusief de 5 silovrachtwagens.

 

Bij Verschuere vind je alleen de allerbeste merken aan concurrerende prijzen en met een uitstekende service. Want op ons kunt u bouwen. Ook particulieren zijn welkom en kunnen we met professioneel advies helpen. Contacteer ons voor meer informatie!

 

 

Uw gespecialiseerde handel voor de plafonneerder en buitenbezetter


Uw gespecialiseerde handel in gips, gipskartonplaten, isolatie, cementpleisters, crépi, plamuren, gipsblokken, metselmortel in silos, vloeibare chape en PFT & Graco spuitmachines. Leverancier van industriële natte en droge pleisterproducten in heel Vlaanderen, Brussel, Henegouwen, Namen en Luik.

 

 

 

Generationswechsel: PFT G 4 neXt generation

 

 

 

Opleidingen Mortex bij Verschuere

VOLGENDE OPLEIDINGEN:

  

 

VOLGENDE OPLEIDINGEN :

 

VRIJDAG 19/01/'18 (11u30-17u30) MORTEX COLOR NORMAL (INITIATIE) 

 

ZATERDAG 20/01/'18 (8u15-15u) MORTEX COLOR NORMAL (INITIATIE)

 

MEER INFO? U kan contact met ons opnemen: 056/71 21 45 of order@pverschuere.be

 

 

Gesloten:

 

* Vrijdag 22/12/'17 tem zondag 07/01/'18

 

 

 

 

 

G4X Prospekt Deutsch - Verschuere

VERSCHUERE G4X Prospekt deutsch

Downloaden

Bekijk hier onze algemene voorwaarden

Dit zijn onze algemene voorwaarden

Conditions générales

Downloaden

 

 

 

 

Pierre Verschuere

Alles voor de plafonneerder en buitenbezetter. Ook particulieren zijn van harte welkom bij Pierre Verschuere in Harelbeke (Kortrijk)